Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Victoria Holt: A kastély ura

Ár:
840 Ft
Dallas ​Lawsonnak huszonnyolc éves koráig – egy rövid és nem is igazán heves románcot leszámítva – egyetlen szerelme volt csupán, a festészet.
A tehetséges, építész apja mellett kiváló szakemberré érett restaurátornő élete akkor vesz éles fordulatot, amikor apja elvesztése után, hogy ne váljon nincstelen földönfutóvá, elfogadja Lothar de la Talle gróf megbízását képtára kivételes kincseinek restaurálására. A gaillard-i kastély és különös, rejtélyektől övezett ura azonnal rabul ejti a józanságára, az érzelmek csábítását elutasító megfontoltságára büszke fiatal nőt.
Kíváncsisága, s olthatatlan vágya, hogy környezetében mindent – képet és embert is – restauráljon, jobbá tegyen, arra ösztönzi Dallast, hogy kiderítse: mi igaz a grófról hallott legendákból, valóban feleséggyilkos-e Lothar de la Talle, vagy csupán egy alaptalanul megrágalmazott, a rásütött bélyeget méltósággal viselő ember.
S ahogy oszlik a Chateau Gaillard lakóinak jellemét eltakaró homály, s megoldódik a száz éve eltűnt híres de la Talle smaragdok rejtélye, úgy válik egyre nyilvánvalóbbá Dallas tévedése: nem az a józan, érzelmeit ésszel kontrolláló, megfontolt teremtés, akinek hitte magát, hanem szerelmes, boldogságra vágyó, és bolgogságát kiharcolni is képes fiatal nő.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Raktári szám 34369
ISBN 9636351678
Kiadás éve 2000
Kiadó I. P. C. Könyvek Kft.
Sorozat
Fordító Fazekas László
Méret 120x180 mm, 398 oldal
Állapot papírkötés, jó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő