Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Syndie Mason: A legerősebb kötelék - Florence

Ár:
500 Ft
"Ezután ​került sor Martin Menjou meghallgatására.
– Elgondolkodott-e önök közül bárki itt, tisztelt Bíróság, hogy mi késztette ezt a fiatal anyát arra, hogy megszülje ugyan, de azután örökbe adja a szíve alatt kihordott gyermekét?
Nos… A szülei kitagadták, mert szakított népének és vallásának évszázados hagyományaival: házasság nélkül összeköltözött egy férfival. A férfi kihasználta, azután becsapta; magára hagyta egy másik nőért a testében éppen fejlődésnek induló magzatával. Nem csak elhagyta, hanem az utcára tette, mert a lakást is, amelyben éltek, eladta a feje fölül. Munkája nem volt, mert növekvő pocakkal már nem tartott rá igényt fotómodellként a reklámszakma. Pénze sem volt, hiszen még tanult az egyetemen. Egyedül maradt a világban lakás, munka, pénz, támasz és remény nélkül. Testében a gyűlölt férfi magzata növekedett. Az abortuszt tiltotta a hite…"
Ezt a részletet Petterson New York-i bírónak az egyik tárgyalási jegyzőkönyvéből idéztük. Ebből a jegyzőkönyvből írt regény Sarah Sompston joghallgató megrázó, romantikus fordulatokkal teli sorsáról szól. Milyen lelki vívódásokat élt át miközben előbb eldobta, azután megpróbálta visszaszerezni újszülött gyermekét? És milyeneket, amikor elhagyta magzatának apja és amikor megtalálta a gyermekéhez apai érzelmekkel kötődő szerelmét? Fájdalmas élmények árán jött rá, hogy a gyűlöletnél van erősebb érzés. Az anyai szeretet. A legerősebb kötelék.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!

Leírás és Paraméterek

Raktári szám 34755
ISBN 9789632590486
Fordító
Sorozat Florence
Kiadó STB Kiadó
Kiadás éve 2010
Méret 115*180 mm, 238 oldal
Állapot papírkötés, fedőlapon matrica nyoma, jó

Vélemények

| 4 / 5 csillag!
2018. 08. 02.
Hú, de régen olvastam ilyet :-)
A történet szerintem picit erőltetett volt, de tetszett, hogy több szálból jött ki végül a végkifejlet.
Ha megint ilyesmi olvasására lenne kedvem, ezt az írónőt választanám!

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő