Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Philippa Carr (Victoria Holt): A hallgatás ideje

Ár:
840 Ft
Cikkszám: 36338
Elérhetőség: Raktáron

Európában ​már az első világháború fellegei gyülekeznek, amikor Lucinda Greenham, a Fekete Hattyúban megismert Lucie Landson lánya és barátnője, Annabelinda Denver egy előkelő belgiumi leánynevelő intézet növendéke lesz.
Nyugalmukat nemcsak az anyja, Belinda szépségét és fékezhetetlenségét öröklő Annabelinda titkos románca dúlja fel, hanem a Belgiumon át meginduló német támadás is, amely azzal fenyeget, hogy elvágja őket otthonuktól. Hála az értük küldött leleményes és bátor katonatisztnek, sok viszontagság árán ugyan, és egy súlyos titokkal gazdagodva, de épségben hazaérnek.
Az áhított nyugalom azonban csak átmeneti, mert a kontinensen tomboló vérzivatar hatása őket is eléri, mégpedig úgy, ahogyan egyikük sem számított rá. Miközben megpróbálják titokban tartani Annabelinda múltjának veszedelmes következményekkel járó részét, körmönfont, veszedelmes zsarolás áldozatai lesznek mind a ketten, olyan zsarolásé, amely gyilkosághoz vezet, hátrahagyva a későn felismert komor tanulságot: megvan a maga ideje az igazmondásnak, meg a hallgatásnak is…

Leírás és Paraméterek

Raktári szám 36338
ISBN 9636352593
Kiadás éve 2003
Kiadó I.P.C. Könyvek
Méret 140*200 mm, 335 oldal
Állapot papírkötés, jó

Könyvajánló