Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Olvia Goldsmith: Krapekfelderítő hadművelet

Ár:
500 Ft
A ​Geronomous házaspár egy szorgos munkában eltelt élet jutalmaként nyugdíjas éveit Floridában, a „Jóisten előszobájában” tölti. Phillys azonban férje halála után úgy érzi, hogy ez a nyugdíjas paradicsom inkább maga „a pokol tornáca”, és ő még mindig nem érett meg a nyugalomba vonulásra. Nem bírja a tétlenséget, egyébként is bűntudata van, úgy érzi, annak idején nem törődött eleget a gyerekeivel, nem ült mellettük, amikor a házi feladatukat írták, nem vett részt a cserkészcsapatuk irányításában, a nyaraltatásukban, utálta a szülői munkaközösségben nyüzsgő anyukákat és a nyársat nyelt tanerőket az iskolatanácsban. De most minden mulasztását jóváteszi: visszaköltözik New Yorkba, és kezébe veszi a sorsukat.
Három gyerekének persze enélkül is megvan a maga baja: Sigourney, aki befektetési tanácsadóként csinált karriert a Wall Streeten, most, a gazdasági recesszió idején súlyos szakmai és magánéleti válsággal küzd; Sharon egy munkanélküli és teljesen ambíciótlan férj mellett neveli két gyermekét; Bruce magánvállalkozó, karácsonyi (de milyen?!) képeslapokkal kereskedik, és pillanatnyilag a csőd szélén áll.
Nehezen kezelhető szülőanyjuk érkezésének híre kétségbeejtő karácsonyi meglepetésként éri mindhármukat. Mit tegyenek vele? Eltennék láb alól, de azt a törvény bünteti. Elhatározzák, hogy inkább férjhez adják. Keresniük kell valakit, aki el tudja viselni Phyllist: tehát be kell cserkészniük egy öreg, süketnéma, vak és persze dúsgazdag férjjelöltet. És ezzel megindul a Krapekfelderítő Hadművelet.
A humoráról, ironikus látásmódjáról nevezetes amerikai Olivia Goldsmith-t – vagy fél tucat sikeres regénnyel a háta mögött – a szórakoztató műfaj jeles képviselőjeként tartják számon. Ebben a könyvében is a nagy emberismerettel, emberszeretettel – és ennek ellenére mély életbölcsességgel megáldott írónő kitűnően szórakoztat bennünket.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Raktári szám 034105
ISBN 9635487800
Fordító Zentai Éva
Sorozat
Kiadó Magyar Könyvklub
Kiadás éve 1999
Méret 130*205 mm, 207 oldal
Állapot keménytáblás, jó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő