Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Olvia Goldsmith: Krapekfelderítő hadművelet

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
500 Ft
Cikkszám: 34105
Elérhetőség: Raktáron
A ​Geronomous házaspár egy szorgos munkában eltelt élet jutalmaként nyugdíjas éveit Floridában, a „Jóisten előszobájában” tölti. Phillys azonban férje halála után úgy érzi, hogy ez a nyugdíjas paradicsom inkább maga „a pokol tornáca”, és ő még mindig nem érett meg a nyugalomba vonulásra. Nem bírja a tétlenséget, egyébként is bűntudata van, úgy érzi, annak idején nem törődött eleget a gyerekeivel, nem ült mellettük, amikor a házi feladatukat írták, nem vett részt a cserkészcsapatuk irányításában, a nyaraltatásukban, utálta a szülői munkaközösségben nyüzsgő anyukákat és a nyársat nyelt tanerőket az iskolatanácsban. De most minden mulasztását jóváteszi: visszaköltözik New Yorkba, és kezébe veszi a sorsukat.
Három gyerekének persze enélkül is megvan a maga baja: Sigourney, aki befektetési tanácsadóként csinált karriert a Wall Streeten, most, a gazdasági recesszió idején súlyos szakmai és magánéleti válsággal küzd; Sharon egy munkanélküli és teljesen ambíciótlan férj mellett neveli két gyermekét; Bruce magánvállalkozó, karácsonyi (de milyen?!) képeslapokkal kereskedik, és pillanatnyilag a csőd szélén áll.
Nehezen kezelhető szülőanyjuk érkezésének híre kétségbeejtő karácsonyi meglepetésként éri mindhármukat. Mit tegyenek vele? Eltennék láb alól, de azt a törvény bünteti. Elhatározzák, hogy inkább férjhez adják. Keresniük kell valakit, aki el tudja viselni Phyllist: tehát be kell cserkészniük egy öreg, süketnéma, vak és persze dúsgazdag férjjelöltet. És ezzel megindul a Krapekfelderítő Hadművelet.
A humoráról, ironikus látásmódjáról nevezetes amerikai Olivia Goldsmith-t – vagy fél tucat sikeres regénnyel a háta mögött – a szórakoztató műfaj jeles képviselőjeként tartják számon. Ebben a könyvében is a nagy emberismerettel, emberszeretettel – és ennek ellenére mély életbölcsességgel megáldott írónő kitűnően szórakoztat bennünket.

Leírás és Paraméterek

Raktári szám 034105
ISBN 9635487800
Fordító Zentai Éva
Sorozat
Kiadó Magyar Könyvklub
Kiadás éve 1999
Méret 130*205 mm, 207 oldal
Állapot keménytáblás, jó

Könyvajánló

További romantikus könyvek a Könyvbarlang antikváriumban.

Ha megrendeléskor a Megjegyzés rovatban jelzi, egy szállítási költséggel küldöm. smiley

5.000 ft feletti vásárlásnál szalagkönyvjelzőt küldök ajándékba ;)

Szállítási díjak
Vásárlóink véleménye rólunk:

 - "A megrendelt könyv tegnap megérkezett. Köszönöm a pontos, gyors kiszolgálást." Sz. Zsolt

- "Minden rendben volt, a könyv szép, nagyon jó minőségű és még egy kis meglepetés is mellékelve volt.
Romantikus könyvet legközelebb itt keresnék először." T. Anna

- "Minden a legnagyobb rendben zajlott,ajánlom másoknak is!" K. Enikő

- "Tökéletes, gyors, minden rendben volt. Megbízható eladó! Ajánlom." A. Anikó

- "Hibátlan termék, gyors, kedves, kommunikatív eladó." Z. Alma

- "Romantikus könyvet csak tőle! Köszönjük szépen az ajándékot! :)" Z. Petra

- "Nagyszerű eladó, csak ajánlani tudom! Kedves, készséges, segítőkész!" T. Katica

 - "Minden rendben volt. Kedves és jól kommunikáló eladó. Jó ár-érték arány. Köszönöm a szép könyvet!" H. Zsó

Facebook rajongók
Romantikus irodalmi ajánló

A Romantika antikvárium Romantikus irodalmi ajánlójában olvashattok könyv- és filmajánlót, verseket, idézeteket,  romantikus mindenfélét...

Az egyes kategóriákban az éppen utoljára felrakott írás képét látjátok. Részletesen a Tovább olvasom gombbal láthatjátok a felkerült tartalmat.

Az egyes kategóriák alján van lehetőség hozzászólás, ajánlás írására. Szívesen veszem, ha ajánlasz másoknak is olyan könyvet, filmet, bármit, amit szeretsz, és kár lenne kihagyni...

Jó szórakozást!

Könyvajánló

Ebben a kategóriában a Romantika antikvárium Könyvajánlóját olvashatod. A legtöbb könyvet én is olvastam, és szívesen ajánlom egy kellemes esti időtöltésként.

 

Filmajánló

Ebben a kategóriában a Romantika antikvárium Filmajánlóját olvashatod. A legtöbb filmet én is láttam, és szívesen ajánlom egy kellemes esti időtöltésként.

 

Romantikus versek

Ebben a kategóriában a Romantika antikvárium által kedvelt romantikus verseket olvashatod.

 

Romantikus mindenféle...

A Romantika antikvárium Romantikus mindenféle kategóriájában olvashatóak könyv- és filmkritikák, írások a romantikáról, egy-egy részlet romantikus novellákból, regényekből...

 

Íróink közül néhányan...

A Romantika antikvárium Íróink közül néhányan kategóriában pár általam kedvelt írót emeltem ki. A képre kattintva betöltődnek az író könyvei, amelyek jelenleg az antikváriumban kaphatók.

 

Szerelmes idézetek

A Romantika antikvárium Szerelmes idézetek kategóriájában mindenféle romantikus idézet olvasható. Forrás: citatum.hu

Az oldal frissítésével újabb idézetek olvashatók ;)

Partnereink