Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Az antikváriumról

14 éve indítottam egyéni vállalkozóként a Könyvbarlang antikváriumot. (Nyitáskor még üzlettel, 7 év után már csak internetes üzemmódban fut.) 14 év hosszú idő, a számítástechnikában pedig óriási időnek tűnik a folyamatosan megjelenő újítások, újdonságok miatt. Egy idő után ez a webáruház már nem felelt meg a mai kor követelményeinek.

A Könyvbarlang a mai napig is üzemel, a Romantika antikvárium társoldalaként.

Így jutott eszembe 2018 nyár elején a Romantika antikvárium megvalósításának ötlete, egy új, modern, minden technikai kihívásnak megfelelő háttérrel.  A tapasztalatok azt mutatták, hogy a romantika és a romantikus könyvek nem mennek ki a divatból. Sőt. A mai rohanó világban még nagyobb szükség van arra, hogy egy jó könyvvel elbújjunk egy kicsit kikapcsolódni, elfeledni a hétköznapok gondját-baját.

A webáruházban felkaroltam a győri Író Alkotók Klubját. A klub tagjairól, írásaikról és programjaikról folyamatosan lehet majd olvasni.

Ez mellett a főoldalon folyamatosan olvashatók romantikus versek, könyv-, filmajánlók és még sok minden, a romantikával kapcsolatosan.

Bízom benne, hogy egy igazán nőies weboldalt, webáruházat sikerül összehozni, mindenki megelégedésére.

Bármi kérés, kérdés, ötlet felmerül, szívesen veszem az alábbi elérhetőségek egyikén:

Email: romantikaantikvarium@konyvbarlang.hu vagy tel: 70-3119520

Üdvözlettel: Pajor Violetta

 

blog comments powered by Disqus