Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Katie Ashley: A ​javaslat

Ár:
1.400 Ft
Cikkszám: 34292
Elérhetőség: Raktáron

Az ​Aidan árulását követő hetekben Emma minden tőle telhetőt megtesz, hogy továbblépjen. Figyelmen kívül hagyja a férfi számtalan üzenetét, a virágokat, mert nem biztos benne, hogy szeretné, ha Aidan visszahódítaná. Ám Aidan nem adja fel harc nélkül – legalábbis addig semmiképpen, míg Emma nem engedi, hogy fellebbentse a fátylat a múltjáról, arról az eseményről, amely miatt retteg az elköteleződéstől.

A sors azonban közbeszól: a koraszülés veszélye miatt Emma szigorú ágynyugalomra kényszerül két hétre. Aidan meglepő javaslattal áll elő: mivel be akarja bizonyítani, hogy szereti Emmát és születendő gyermeküket, és kész kötelezettséget vállalni, szabadságot vesz ki, hogy gondoskodhasson a lányról. Emma vonakodva beleegyezik, bár magában megesküszik, hogy távolságtartó lesz.

Noha meghatja Aidan figyelmessége és szeretetteljes gyengédsége, elbizonytalanodik, amikor a sürgősségi osztály orvosa, Alpesh „Pesh” Nadeen udvarolni kezd neki. Peshben megvan minden, amire Emma vágyik egy férfiban: sikeres, stabil, kész megállapodni, vállalni a férj és az apa szerepét. Szeretné elnyerni Emma szívét, ám a lány nem biztos benne, hogy képes nekiadni.

Mert lehetséges, hogy a szíve még mindig azé a férfié, aki összetörte azt – azé, aki oly kétségbeesetten próbálja visszahódítani.

Leírás és Paraméterek

Raktári szám 34292
ISBN 9789633831892
Kiadás év 2014
Kiadó Ulpius-ház Könyvkiadó
Sorozat
Fordító Medgyesi Csilla
Kiadás
Méret 125x200 mm, 332 oldal
Állapot papírkötés, új könyv

Könyvajánló