Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:
A Dollanganger család története csak látszólag ért véget, mert miután minden lezárulni látszott, itt van a dráma kezdete, a szigorú és kegyetlen nagymama története, amelyből kiderül, hogy mi okozta Christopher és Cathy szenvedéseit. Olivia ugyanolyan fiatal lány, mint a többi, huszas éveiben járó társnője. Szerelemre, boldogságra, meghitt családi életre vágyik, s úgy érzi, Malcolm Foxworth révén mindezt meg is találja. Boldogan mond igent a vonzó, jóképű és gazdag fiatalembernek, s követi őt a családi birtokra, Foxworth Hallba. A rózsaszín álmok azonban gyorsan szertefoszlanak, s Oliviának rá kell jönnie, hogy amire vágyott, az soha nem lehet az övé. Férje be nem teljesülő álmok rabja, soha el nem múló gyermekkori sérüléseket hordoz magában. Bármilyen keserű is a csalódás, Olivia már-már megbékülne vele, mikor felbukkan Garland, az apósa, s vele igézően szép felesége Alicia. És elkezdődik a Dollanganger család szenvedéseit elindító tragédia…
800 Ft
A Landry-sorozat hősnőjének, Rubynak az édesanyja a múltba visszakanyarodó ötödik kötetében érettségiző, viruló fiatal lány. Nyugodtan, kiegyensúlyozottan indul neki az életnek, tele várakozással. Gabrielle - léha, megbízhatatlan apja okozta keserűségei ellenére is - békében él a környezetével, imádja a bayou-t, annak a sokszínű élővilágával együtt, tökéletesen megértik egymást az édesanyjával, s azt hiszi, élete ebben a nyugodt mederben folydogál majd továbbra is. Ám a véletlen útjába sodorja Octavious Tate-et, a gazdag gyárost, s ő pillanatnyi szenvedélyének engedve széttöri ezt az álomvilágot, megfosztja a lányt a felhőtlen boldogságának még az ígéretéről is. Gabrielle élete szenvedéssé válik, önkéntes börtönbe kell vonulnia, hogy a más elkövette bűn eredményéről senki ne szerezhessen tudomást. Gyermekétől megfosztva kénytelen élni szomorúsággal teli napjait, míg meg nem ismeri Pierre Dumas-t, a gazdag New Orleans-i üzletembert, s a váratlanul jött, tiszta és szenvedélyes szerelem újból visszaadja az életnek. Pierre azonban nős, és útjukban áthághatatlan akadályok tornyosulnak. Gabrielle bátor, hosszas vívódás árán, minden figyelmeztetés dacára a szerelmet választja, ami számára rövid időre kiteljesedő, valódi életet, s egyben tragikus, végső pusztulást is jelent.
980 Ft
Ruby édesapja kérésére beleegyezik, hogy testvérével, Gisselle-el egy drága magániskolában folytassa tanulmányait. Geenwood, a gazdag kreol családok számára létesített elegáns Baton Rouge-i magániskola azonban csak gőgös, őt elfogadni nem tudó mostohaanyjával szemben jelent átmeneti menedéket. Szívtelen tesvére, Gisselle támadásaival továbbra is szembe kell néznie. Ezt az átmeneti nyugalmat is megtöri azonban a fiatal lány életének újabb, szörnyű tragédiája. Sikerül-e Rubynak talpon maradnia, elviselni a családja, és a származása miatt őt lenéző igazgatónő durva támadásait? Mi lesz Beau-hoz fűződő egyre szenvedélyesebbé váló szerelmével? Meg tudja-e védeni önmagát, s a számára fontos emberekhez - tanárnőjéhez, s egy Greenwoodban megismert különös, vak fiatalemberhez - fűződő kapcsolatait? Ezekre a kérdésekre válaszol a Sápadt gyöngy, a már Magyarországon is vitathatatlanul népszerűvé vált V. C. Andrews legújabb regénye.
980 Ft
Ruby visszatért gyermekkora imádott helyszínére, a New Orleans környéki mocsárvilágba, s megszülte kislányát, Pearlt. Élete azonban kilátástalanná vált: szerelmétől, Beau-tól elhagyottan, gyermekét egyedül nevelve, nem képes talpon maradni, s kivédeni a lápvidéken leselkedő veszélyeket. Féltestvére, Paul siet a segítségére, felajánlva neki nemcsak a szívét, hanem egy látszatházasságban nevét és hatalmas vagyonát is. Ruby megköti a kényszerű kompromisszumot, s élete akár nyugodt mederben csordogálhatna is tovább, ha föl nem bukkanna Beau, ezúttal már mint Gisselle férje. És a szerelem újra fellángol köztük... Rubynak és Beau-nak segítségére van Gisselle betegsége. Bonyolult csalás árán férj-feleségként léphetnek a világ színe elé, s ebben Paul is támogatja őket. Ám a végzet ezúttal is közbeszól.
980 Ft
Lillian ​élete tele van fényes mulatságokkal, ragyogással, és szép ígéretekkel, a Mama elbűvölő tündérmeséket mond neki és Eugenia húgának, minden derűs és romantikus. Senki, még a hűvös és mogorva Papa vagy bigott nővére, Emily sem árnyékolja be napjait – egészen addig, amíg Emily fel nem fedi születésének fájdalmas titkát, amit a Mama sem tagad. Lillian mégsem hajlandó elhinni Emilynek hogy ő egy gonosz átok, és mindenkire csak bajt hoz, még akkor sem, amikor a kedves és szelíd Eugenia hagyja elszakadni azt a vékony fonalat, amely az élethez köti, s Mama pedig még inkább visszavonul saját világába. Azonban mikor a végzet lesújt legkedvesebb barátjára, arra a fiúra, aki szereti, gyengéd és megértő vele, Lillian kezd hinni Emily fenyegető szavaiban. Elfogadja a reá mért büntetést, és a vezeklésben megtalálja a lelki vigaszt. Ahogy a Papa kártyaszenvedélye miatt az ültetvény elúszik, Lillianre újabb megpróbáltatások várnak. A pimasz, jóképű Bill Cutler hajlandó visszaadni a kártyán nyert farmot, ha Lillian hozzámegy feleségül. Véget ér hát a gyerekkor, egy izgalmas új élet kezdődik a Culter's Cove Szálloda tulajdonosának feleségeként.
980 Ft
Szeretett nagymamája halála után Rain támadások kereszttüzébe kerül – a hadjárat a Hudson család vagyonáért folyik. A lánynak meg kell küzdenie anyjával, aki képtelen őt gyermekének elfogadni, politikai ambíciókat dédelgető mostohaapjával és jéghideg, gonosz nagynénjével, Victoriával. Mégsem az örökségért folytatott harc, hanem egy szerencsétlenség töri ketté az életét…
A tragédia után Rain magára hagyatva úgy érzi, álmai semmivé foszlottak. Felsejlik a remény, hogy mindent újra kezdhet egy nemes lelkű férfi segítségével, aki váratlanul toppan be az életébe. De amint kitárja szívét a szebb jövő ígérete előtt, a múlt kísérteni kezd, és a lány a keserűség, a fájdalom és az őrület tomboló szélvihara közepén találja magát.
1.200 Ft
„A könnyek sokkal inkább a magánszférához tartoznak, mint a mosolyok… Miért tárulkozzam fel előttük?”

Négy ifjú lány kerül össze egy terápiás csoportba. Mindegyikük lelki sérülését a családja okozza. Életkörülményeik különböznek egymástól, mégis ugyanazok a komor felhők gyülekeznek fölöttük, egyformán zúdul rájuk a harag és a gyűlölet.

Jade már meghallgatta Misty és Star történetét. Most rajta a sor, de képtelen hozzáfogni. Marlowe doktornő terápiás csoportjának két tagja feltárta a szívében rejtező fájdalmat és az addig gondosan eltitkolt múltat, de azt még ők sem tudhatják, milyen érzés, amikor játékszerként használnak fel valakit a bírósági tárgyalóteremben egy gyűlöletes elhelyezési perben, amelyet sohasem lehet elfelejteni.
De lehet, hogy Jade akkor került szinte végzetes állapotba, amikor szülei elől menekülve egy őrült karjaiba futott?
980 Ft