Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Író Alkotók Klubjának romantikus rovata

A Romantika antikvárium folyamatosan kapcsolatban van a győri Iró-Alkotók klubjával. A továbbiakban a webáruház jobb oldali menüsávjában olvashatnak a Klubról, tagjaikról és romantikus  írásaikról.

A Klub rövid bemutatása

Az Író Alkotók Klubja 2016. január 22-én alakult a győri Marcalvárosi Fiókkönyvtárban. 10 lelkes író és költő, akik az interneten ismerték meg egymás írásait, és szerettek volna egy közösséghez is tartozni. A klub nyitott minden írni szerető ember számára. Havi rendszerességgel jelentetünk meg „újságot” saját részre, illetve a győri könyvtáraknak is juttatunk belőle. Ebben két fejezet van, az első, amit egy témára írunk (egy találomra kiválasztott könyv címére), a másodikba pedig az alkotók által küldött írások kerülnek bele. Így elmondhatjuk, hogy már két év termését adtuk közre. Készül e-antológiánk is Szavak a mélyről címmel, amely negyedévnyi anyagot, a témára írt alkotásokat tartalmazza. Ez mindig felkerül az Elektronikus Könyvtár EPA (elektronikus periodika) weboldalára, ISSN számmal nyilvántartva. 2016-ban a Győri Könyvszalonon lehetőséget kaptunk ennek bemutatására. Más művészeti ágakkal is tartjuk a kapcsolatot, közös alkotómunkánk gyümölcse a Versek-Fotókra kiállításunk, melynek megnyitójára 2017-ben a költészet napján került sor, és egy hónapig lehetett megtekinteni a Marcalvárosi Fiókkönyvtárban. Az alkotók egy-egy képre írtak rövid verseket, s a kiállítás anyaga a Magyar Fotóhét programjában is szerepelt. 2017-ben részt vettünk a Parking Day-en, standunknál szintén bemutattuk a Versek-Fotókra Kiállítás anyagát, és a szerzők közül többen is felolvasták verseiket... Folytatás ITT...

A Romantika antikvárium folyamatosan kapcsolatban van a győri Író-Alkotók klubjával. A továbbiakban a webáruházban olvashatnak a Klubról, tagjaikról és romantikus  írásaikról.

Tagok:

 

Balassa Péter

Csapucha Rudolf

Csiszár Antal

Dittrich Panka

Halász István

Jakab Ibolya Shanti

Kerecsényi Éva

Krajtsovits Katalin

Ötvös Németh Edit

Rozán Eszter

Tarsoly Beke Tamás

Vönöczkiné Gmeindl Margit

Zsubrits Zsolt