Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fern Michaels: Fanny Thornton szerelmei

Ár:
1.600 Ft
Cikkszám: 34252
Elérhetőség: Raktáron

Három ​generáción átívelő szenzációs családtörténet, középpontjában két nővel, akiket összeköt sorsuk és hasonlóságuk. Családjukért a legnagyobb áldozatot is meghozzák, mert csak egy törvényt ismernek: a vér törvényét.

Szerelem, hatalom, siker, pénz, viszály – a Vegas Saga korunk nagy legendája.

Fanny Thornton férje, Ash halálosan beteg, így Fanny veszi át a Babilonnak, a család pompás Las Vegas-i kaszinójának irányítását. Ikerfiai közül Sage nem nagyravágyó, Birch boldogságkeresése azonban tragédiához vezet. Egyik lánya, Sunny, akit megcsalt a férje, olyan harcot vív, amilyet soha egyetlen asszonynak sem lenne szabad, a másik, Billie viszont önfeláldozóan irányítja a család gyermekruhagyárát, miközben szerelemre áhítozik.

Fanny a gyökereit keresi, s eközben találkozik az ellenállhatatlanul rejtélyes üzletemberrel, Marcus Reeddel. Részben az ő hatására sikerül végül elszakadnia a Thornton-dinasztiától, s rálelnie a boldogságra.

Fern Micheals a ma élő egyik legnépszerűbb történetmesélő. Több mint ötven regénye ostromolja a sikerlistákat, rajongói szerte a világon olvasókörökbe tömörülnek, egy-egy új könyvének megjelenése igazi szenzáció. A Vegas Saga trilógia az első magyarul megjelenő bestsellere.

Leírás és Paraméterek

Raktári szám 34252
ISBN 9789632542379
Kiadás éve 2009
Kiadó Ulpius-Ház Kiadó
Sorozat Vegas Saga 2.
Fordító Loósz Vera
Méret 125x200 mm, 599 oldal
Állapot papírkötés, jó

Könyvajánló