Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Eugenia Rico: Szomorú szeretők

Ár:
800 Ft
Cikkszám: 34150
Elérhetőség: Raktáron
A ​Szomorú szeretők varázslatos hangulatú történet Párizsból, a szerelem városából.
Antonio és Jean Charles barátsága tökéletes volt egészen Ofélie megjelenéséig. A lány a szerelemben hitt, Jean Charles a barátságban, Antonio mindkettőben.
„Vagy legyűröd az életet, vagy az élet gyűr le téged” – mondta Ofélie azon a napon, amikor megismerte Antoniót. Csakhogy semmi sem ennyire egyszerű, és a bonyolult érzelmek belekergetik e történet szereplőit a nagy szerelmekkel, apró árulásokkal teli útvesztőbe.
„Elmentem hozzá egy délután, mikor tudtam, hogy nem vagy otthon. Már egy ideje nálam laktál akkor, mégis majdnem visszatáncoltam, mikor megláttam ott a dolgaidat. Ő ajtót nyitott, nem szólt semmit, csak a kezét nyújtotta, ujjaink olyan hévvel értek egymáshoz, mintha már régen összetartoznának. A falnak kellett támaszkodnom, mert kiszaladt belőlem minden erő, alig kaptam levegőt. Odahajoltam az arcához. Egy pillanatra súroltuk egymás testét, én úgy éreztem, elolvadok, mint a tűzbe mártott fém. Erre ő kiegyenesedett, és lekevert egy irtózatosan nagy pofont, egyetlenegyet. Aztán odalökött az ajtóhoz, bocsánatot kért és arcom csókolt, de csak tuszkolt kifelé, egyre kijjebb.”

Leírás és Paraméterek

Raktári szám 34150
ISBN 9639348147
Kiadás éve 2001
Kiadó Ulpius-ház Könyvkiadó Bt.
Sorozat
Fordító Pávai Patak Márta
Méret 130x200 mm, 156 oldal
Állapot papírkötés, új

Könyvajánló