Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Emily Marsh Scott: Lopott imák - Indiai álom

Ár:
500 Ft
Cikkszám: 34285
Elérhetőség: Nem rendelhető

Nyomor, ​merev kaszthatárok, természeti katasztrófa, megdöbbentő szokások, empátia és közöny, szerelem és gyűlölet, fűszerezve a történelem hagyatékával, egy kis misztikummal és sok-sok kalanddal. Így jellemezhetnénk Emily Marsh Scott legújabb regényét, amely a mesés Indiába röpíti az olvasót és egy szerteágazó, izgalmas regényen keretül enged bepillantást az indiai emberek számunkra oly érdekes életébe.

Uma és Fadi, a fiatal hindi házaspár a nyomornegyedbe születve milliónyi sorstársukhoz hasonlóan, nem sok eséllyel indulnak az életben. Fadi a büszke, hihetetlenül öntudatos férfi nem enged elveiből, és szigorúan, de annál nagyobb szeretettel irányítja feleségét Umát, és két gyermekét, a gyönyörű Zarát és a médiumi képességekkel bíró Damiant. Akkor még senki nem tudta, hogy neveltetésük milyen nagy adományul szolgál majd számukra, amikor egy természeti katasztrófa következményeként mindannyiuk élete a feje tetejére áll.

És ott van még a az élvhajhász Liam, aki Írországból menekült Indiába felejteni, mert azt hitte, már csak nyugalmasabb dolgok történhetnek vele, de tévedett, akárcsak a spanyol macsó, Marco Esteban…

Leírás és Paraméterek

Raktári szám 34285
ISBN 9786158018340
Kiadás év 2015
Kiadó Lupuj-Book Kft.
Sorozat
Fordító
Kiadás
Méret 120x200 mm, 201 oldal
Állapot papírkötés, új könyv

Könyvajánló